İslam Memiş’ten hayati uyarı: Gram altının 2500 lira olacağı net tarihi açıkladı!

Altın, yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, altına olan talebi artırdı. Yükselişe geçen altının geleceği yatırımcılar için merak konusu haline geldi.

Altının fiyatı ve gelmesi beklenen rakamlar, altın yatırımcılarının merak ettiği konu oluyor.

ALTINA OLAN TALEP YÜKSELDİ

Altın, ‘güvenli liman’ olarak biliniyor. İsrail-Filistin çatışmasının bölgeye yayılma riski, altına olan ilgiyi yükseltiyor.

Altının ons fiyatı, 1.986 dolar civarında seyrediyor. Uzmanlar, altının ons fiyatının bu seviyede tutunması için 1.980 doların üzerinde kalması gerektiğini belirtiyor.

FİYATLARI REKOR KIRIYOR

Altının gram fiyatı da hızlı bir yükseliş gösteriyor. Gram altın 1800 lira sınırını aşarak rekor kırıyor. Cumhuriyet altını ise 12 bin liraya yaklaşıyor.

MEMİŞ’TEN KRİTİK AÇIKLAMA

Altın ve para piyasalarının önde gelen isimlerinden ünlü finans uzmanı İslam Memiş, altının yukarı yönlü seyrine ilişkin altın yatırımcısına kritik uyarılarda bulundu.

İslam Memiş’in açıklamaları şöyle:

Yıl sonuna kadar tekrar bin 880 direncini takip etmeye devam edeceğiz.

Gram altın TL fiyatında bin 780 lira seviyesine kadar son bir geri çekilme mümkün olabilir. 2024 yılında 2 bin 500 lira seviyesi gündemde kalmaya devam ediyor. Altın borcu olan veya düğün yapacaklar bu seviyeleri fırsat olarak görebilir.

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Gram altın alış: 1.796,47₺

Gram altın satış: 1.796,81₺

Çeyrek altın alış: 2.987,00₺

Çeyrek altın satış: 3.019,00₺

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x